مشاوره حقوقی رایگان - نیروی گشت فرماندهی انتظامی

سلام، وقتتون بخیر و عرض خسته نباشید دارم و پیشاپیش از پاسخگویی شما ممنونم
من و دوست دخترم هر دو تو ماشین بودیم در خارج از شهر و هوا هم تاریک بود
دیدم که ماشینی داره از دور نزدیک میشه و من هم ماشین رو روشن کردم و حرکت کردم و نیروی گشت هم با یه فاصله ای دنبال من اومد و هیچ اخطاری نداد، بعد اومد کنارمون و فکر میکنم داخل ماشین رو نگاه کرد (در حالی که حجاب رعایت شده بود) و در همین لحظه در سه راهی من به سمت راست رفتم و ماشین گشت هم رفت سمت چپ ولی هیچگونه اخطار یا ایست گفتنی رو من ندیدم و بعد هم دنبالمون نیومد. (من با صبر راهنما زدم و به سمت راست پیچیدم انگار از اول مسیرم همون سمت بوده)
حالا می خواستم ببینم ممکن مشکلی برای ما پیش بیاد؟!
میتونن شماره پلاک رو بردارن و اخطاریه صادر کنن؟!
و اگر اخطاریه ای اومد باید چیکار کنیم و چه اخطاری بهمون میدن
(نمی خوام خونواده ام در این مورد اطلاعی داشته باشن، برای همین این سوال رو پرسیدم)

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید