مشاوره حقوقی رایگان - نحوه خرید آپارتمان

سلام
دختری مجرد هستم و قصد خرید یک واحد آپارتمان در تهران را دارم ولی هیچ تجربه معاملاتی ندارم.
آیا برای خرید آپارتمان میتوانم یک وکیل را طی جلسات مختلف برای بازدید و کلیه امور همراه داشته باشم؟
به طور کلی چه نکاتی را باید از فروشنده بپرسم و مدنظر داشته باشم؟
متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " چنانچه آپارتمانهای مختلف را بازدید نمودید و یک آپارتمان را از لحاظ ظاهری پسند نمودید ، برای تنظیم مبایعه نامه در بنگاه معاملات ملکی و رویت و مطالعه اسناد فروشنده اعم از جواز ساخت ، پایانکار ، صورتمجلس تفکیکی ، تقسیم نامه ، سند مالکیت و وکالتنامه بلاعزل فروش و یا هر مدرک و سندی که حاوی مشخصات فنی و مالکیتی ملک باشد و همچنین پس از آن تنظیم سند رسمی و ملاحظه مفاصا حسابهای فروشنده می توانم با انعقاد قرارداد وکالت و قرارداد حق الزحمه در خدمت شما باشم .

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند