مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

سلام
من خانم تنها هستم شرکت من هفت سال پیمانکاری تامین نیروی انسانی یک شرکت را برعهده داشته . ولی متأسفانه در قرارداد سال دوم بخاطر وجود غلط تایپی و از قلم افتادن کلمه پیمانکار ، تعهدات کارفرما هم بر دوش ما افتاده . آیا میشود با استناد به قراردادهای سالهای قبل و بعد این اشتباه را در دادگاه اثبات کرد ؟
(پرداخت حقوق پرسنل و هزینه بیمه [به عهده کارفرما ] و پاسخگویی به ادعاهای کارگری در مراجع قانونی بر عهده پیمانکار است.)
قسمت گیومه از قلم افتاده
ولی در قراردادهای قبل و بعد این اشتباه رخ نداده است.
در ضمن برای مطالبه کارمزد پیمانکاری نیاز به وکیل دارم
با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر صرفا قرارداد جدید ملاک اعتبار است و نمیتوانید به قراردادهای سابق استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در دادگاه باید این اشتباه اثبات گردد