مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب رسته

سلام من میخواستم بدونم که از طریق درجه داری چه رسته هایی میتونم برم

پاسخ ها :

رسته خدمتی

سوالات مرتبط

تغییر رسته خدمتی
با سلام میخام از زندان بانی به نیرو انتظامی کلانتری ها جابجا بشم آیا امکانش هست؟؟ اگه امکان داره لطفاً راهنمایی کنید...
تغییر رسته
میخاهم پسرم تغییر رسته بدهد و از یگان ویژه به انتظامی برود آیا امکان دارد...
تغییر رسته
سلام علیکم. آیا تغییر رسته یگان خدمتی سپاه از نیروی زمینی به نیروی دریایی برای سربازان وظیفه وجود دارد،،؟ و نیاز به مراجعه به چه مسئولی و رده ای میباشد؟...
تغییر رسته
سلام. بنده در رسته مرزبانی مشغول به خدمت هم هستم و اینکه میخواستم تغییر رسته بدم به رسته اطلاعات ایا باید بنده رسمی باشم که بتونم تغییر رسته بدم یا میتونم در حال حاضر که پیمانی هستم هم این کارو انجان ...
تغییر رسته
سلام و عرض ادب. بنده اموزشیم تموم شده و یگان خدمتیم مرزبانی کرمانشاس ولی به خاطر شرایطی که دارم نمیتونم مرز خدمت کنم . شرایط:ورزشی من چند قهرمانی کشور توی رشته های مختلف دارم مثل کیک بوکسینگ.سامبو.گر...