مشاوره حقوقی رایگان - توقیف زمین قولنامه ای

سلام من زمین شوهرمو بابت مهریه توقیف کردم زمین قولنامه ای می باشد الان پدر شوهرم با یک قولنامه جعلی ادعا کرده که این زمین به اسم خودشه و اصل قولنامه را دزدیدن و نامه و فیلم کلانتری هم داره که دزدیده شده کیف مدارکاش و الان کپی برابر اصل قولنامه خودشو آورده و قولنامه خونه اولی که یه اسم خودش بوده الان میگه این خونه را فروختم این زمینو خریدم آیا کپی برابر اصل تو دادکاه اعتبار داره یا کپی قولنامه کارشناسی میشه کرد من باید چیکار کنم آیا میتونم ثابت کنم پدر شوهرم جعل کرده

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونین ادعای جعل کنین ولیکن شما باید اصل رو داشته باشین یا دردادگاه اثبات کنین سرقت شده

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید