مشاوره حقوقی رایگان - بازپرداخت وام بانکی

با سلام. سال 93 از بانک ... وام گرفته ام . یکی چهل میلیون و یکی پانزده میلیون . پانزده میلیون را یکی از دوستانم گرفته که چون پرداخت نکرده و وثیقه آن را بنده داده ام به عهده بنده مانده است. به هر حال جمعا 55 میلیون از بانک گرفته ام که با سود 22 درصد طی اقساط 5 ساله پرداخت کنم. طی این سالها تاکنون 27 میلیون پرداخت کرده ام . بانک 80 میلیون دیگر نیز مطالبه مینماید. و در جواب اعتراض بنده میگوید بابت جریمه و دیر کرد. حالا میخواهم با بانک تسویه کنم ولی پول اضافه نمیخواهم بدهم. چه مرجعی محاسبه و نظر میدهد. خواهش میکنم راهنمایی کنید بانک مرا در فشار گذاشته. به کسانی که با من حساب دارند مراجعه کرده و پول مطالبه میکند. منتظر جواب هستم با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، اخذ نتیجه مثبت در طرح دعوی به طرفیت بانک برای شما متصور نیست جز پرداخت اقساط وام دریافتی و جرایم دیرکرد آن . توصیه می شود هیچگاه با بانک جماعت وارد جنگ و دعوی نشوید چونکه آنان تمامی جوانب حقوقی را به توسط وکلا و مشاوران حقوقی خود در قرارداد تسهیلات بانک پیش بینی و وام گیرنده را متعهد به انجام آن نموده اند و مفر و گریزی از آن نیست !

یک وکیل

سلام. باید قرارداد بین شما و بانک بررسی و مطالعه گردد لذا مشاوره حضوری توصیه می شود