مشاوره حقوقی رایگان - اخرین دخول

2 پیش با نامزدم رابطه داشتم و بکارتم از بین رفت و یک مدت ما باهم مشکل داشتیم و قهر بودیم و من با یک اقای دیگر ارتباط داشتم و از اون رابطه 9 روز میگذره و الان که نامزدم برگشته و شک داره ک همچین اتفاقی افتاده یا نه و میخاد منو ببره پزشکی قانونی برای تشخیص اخرین رابطه و اینکه هیچ محرمیتی بین ما نیست
به نظر شما مشخص میشود اینکه من رابطه داشتم و با چه کسی و پزشکی قانونی بدون شکایت و برگه دادگاه همچین کاریو انجام میده؟
و اینکه معلوم میشه برای اولین بار کی بکارت پاره شده تو سط کی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر 9 روز پیش رابطه داشته باشید تحت شرایطی پزشکی قانونی تشخیص میده.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بتواند ثابت نماید رابطه نامشروع وهردو مجازات می شوید