مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت استخدامی

با سلام پدر بنده از تاریخ 18 آذر 67 الی 18 بهمن 69 در کردستان خدمت کرده اند، آیا مشمول برخورداری از مزایای ایثار گری برای تبدیل وضعیت استخدامی من میشوند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حضور در مناطق جنگی وعملیاتی بین سالهای 59لغایت67مشمول ایثارگری جهت تبدیل وضعیت خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در منطقه جنگی بوده باشند بله به شرطی که تمام شرایط را داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

حضور در مناطق جنگی وعملیاتی بین سالهای 59لغایت67مشمول ایثارگری جهت تبدیل وضعیت خواهد بود