مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح

سلام
بعد از فوت پدرم دو طلبکار شکایت کردن که
طلبکار اول از طریق دادگستری اقدام کرد و دومی از طریق ثبت اسناد
به فرد اول از اموال پول رسید و به فرد دوم فقط از خطی که در ثبت توقیف کرده بود رسید.
اما در حال حاضر در پرونده ی شخص اول که به مرحله اجرا رسیده ، در قسمت اشخاص حقیقی، بندی اضافه شده که نوشته:نامه صادره به شماره ...با موضوع «ارسال لايحه» و گیرنده «اداره كل ثبت اسناد و املاك استان » ثبت گردید.
و در بند بعدی نوشته شده: نامه وارده از طرف «وصول لايحه از سوي شخص ثالث (طلبکار دوم)» با موضوع «تبادل لوايح» در تاریخ ... واصل و به شماره ... ثبت گردید.
حال سوال بنده این است که ربط این دو فرد چیست و معنی این تبادل چه میباشد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ربطی بهم ندارند هر دو طلبکار هستند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به منزله استعلام ثبتی اس و قابل بررسی می باشد و توصیه می شود مراجعه حضوری به مراجع مربوطه داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا نفر دوم ، نسبت به رای صادره که به نفع نفر اول صادر شده است اعتراض ثالث اجرایی را مطرح کرده‌است البته

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حضوری مراجعه و تصویر لوایح را از پرونده اخذ کنید