مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین قولنامه ای از پدر

سلام وقت بخیر بنده در سال 92 یک زمین از پدرم خریدم .و قولنامه دست نویس نوشتیم
که در برگه دست نویس پدرم و خودم امضا زدیم 3شاهد امضا زدن . مهر دهیاری روستا مهر شورای روستا مون هم روی برگه زده شده
و من با اون برگه پروانه ساخت برای منزلم گرفتم و در ان زمین خانه ساختم
ایا این قولنامه مرجعیت قانونی دارد ؟یا میتوانم با ان سند بگیرم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر شرایط صحت قراردادها را داشته باشد قانونی و معتبر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط صحت قراردادها را داشته باشد قانونی و معتبر است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ارکان و شرایط یک خرید و فروش عادی را داشته باشد مشکلی ندارد.
اگر در آنجا سابقه و سند رسمی دارد نسبت به سند رسمی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرایط صحت قراردادها را داشته باشد قانونی و معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر ارکان و شرایط یک خرید و فروش عادی را داشته باشد مشکلی ندارد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در حدود خود به عنوان یک سند عادی اعتبار دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شرایط صحت قراردادها را داشته باشد قانونی و معتبر است