مشاوره حقوقی رایگان - صدای پمپ آب همسایه طبقه بالا

سلام همسایه طبقه بالا یی واحد آپارتمان من که پنت هاوس داره پمپ آب نصب کرده بالای سقف و صدای آزار دهنده میده از پارکینگ من هم بی اجازه با اینکه تذکر دادم استفاده میکنه ایشون از ماموران دولتی هستن و هر بار تذکر دادم تهدید میکنن بی مورد من یک خانم تنها هستم و هر بار الکی تهدید میکنه و خودشم جزو شورای محل هست میخواستم ببینم کجا باید شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا تامین دلیل کنی و بعد شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا درخواست تامین دلیل را در شورا مطرح ‌نمایید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری گزارش شود و سپس دادخواست رفع مزاحمت را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدوا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.