مشاوره حقوقی رایگان - حکم قلع و قمع

آیاجهاد کشاورزی میدونی باغی که پنج ساله ساخته شده حکم قلع و قمع بگیره امروز برای باغ ما اختار آمده که تخلیه باید بشه لطفن راهنمایی کنید که چکار کنم من

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لطفا تماس حاصل فرمایید تا توضیحات کامل از شما اخذ تا راهکار مناسب حقوقی ارائه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون هر گونه ساخت بنا ، یا
دیوار کشی یا .... در زمین های مزروعی ، تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود و مجازات دارد
ولی باید مشخص بشود که چه مدت از ساخت بنا و ... گذشته است . جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید