مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

باسلام‌وعرض ادب بنده مدتی قبل به عنوان آگاه ومطلع برای شخصی که ادعای اعسار در پرداخت هزینه دادرسی داشت به شعبه رفتم و کتباشهادت دادم که ایشون توانایی پرداخت هزینه های دادرسی رو نداره ،اعسار ایشون پذیرفته نشد وایشون درخواست تجدید نظر کردن ،اکنون یه ابلاغیه به این مضمون برام اومده؛درخصوص تجدیدنظرخواهی آقای....به طرفیت شما نسبت به دادنامه صادره ازاین شعبه،پیوست نسخه ثانی دادخواست وضمائم تجدیدنظر خواهی به شما ابلاغ می شود.مقتضی است حسب ماده346قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی وانقلاب درامورمدنی چناچه پاسخی دارید ظرف مدت 10 روز ازتاریخ ابلاغ،به نحو مکتوب به این دادگاه تحویل دهید،درغیراینصورت پرونده بدون دفاع شما به مرجع تجدید نظر ارسال میگردد.ضمنا به پیوست دادخواست تجدید نظر خواهی/فرجام خواهی(وضمائم)ارسالی از خدمات قضایی ارسال میگردد.
لطفا توضیح بدهید که الان چه چیزی توی دفاعیه مکتوبم بنویسم ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای تنظیم لایحه از پنل مربوطه تماس بگیرید