مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردگی سر پست نگهبانی

من سرباز تکاوری بودم تو کمین تو بیابون مورد حمله قاچاقچی قرار میگیرم و با اصلحه خودم تیر بم میزنن دقیقا بالای قلبم
نگهبان دوم خواب بوده و صدای تیرو نشنید و خودم بلند شدم بیدارش کردم
بعد چون شاهد ندارم بهم گفتن خودزنی کردی البته رو بدنم اثار جراحت درگیری بود ک عکس گرفتم همه هم دیدن
الان چطوری حقمو بگیرم
میتونم جانبازی و دیه بگیرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما بایستی در کمیسیون نیروهای مسلح مطرح و میتوانید از نظریه کمیسیون معترض شوید