مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع خارجی

چطور می تونم اجازه ی دولت برای ازدواج با اتباع خارجی رو بگیرم تو رو خدا راهنمایی ام کنید ، چون آقا همسر اول دارن و رضایت برای ازدواج مجدد رو نمیدن ، آیا دولت اجازه ی ازدواج میدن و پروانه ی زناشویی صادر میکنن برامون ، در صورتی که خودم همه ی مسئولیت این ازدواج رو بپذیرم و کتبا بنویسم دولت قبول میکنه ، چون من اصلا نمی خوام برم کشور آقا ، من تو ایران می مونم فقط می خوام اسم آقا توی شناسنامه ی من بیاد چون باکره ام ، حتی اگر یه زمانی از من جدا شدن اسم شون تو شناسنامه ی من باشه ،
خواهش میکنم لطفا بگید چکار کنم ما خیلی همدیگر رو دوست داریم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

گواهی نامه مبنی بر اینکه مرد مجرد است یا متاهل از مرجع رسمی محلی یا ماموران سیاسی و کنسولی کشور متبوع مرد
وگواهینامه از مرجع رسمی کشور متبوع مرد مبنی بر بلامانع بودن ازدواج با زن ایرانی و به رسمیت شناختن ازدواج در کشور متبوع خود.
در صورتی که مرد غیرمسلمان باشد گواهی یا استشهاد تشرف مرد به دین اسلام

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زندگی خود را با خراب کردن زندگی دیگران اغاز نکنید عاقبت نخواهد داشت