مشاوره حقوقی رایگان - زمین خریداری شده از ستاد اجرایی فرمان امام

سلام، من از شخصی زمینی که سند تک برگ دارد خریدم، فروشنده زمین را در مزایده از ستاد اجرایی فرمان امام خریده است، همسایگان میگویند صاحب زمین شخصی است که چند سالی خارج از ایران اقامت دارد و چون مطلع شده زمینش مصادره و فروخته شده قصد مراجعت و اقامه دعوا دارد، آیا امکان دارد صاحب قبلی زمین بتواند زمین را پس بگیرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع نیاز به بررسی دارد به هرحال هرادعایی باید در دادگاه از سمت مدعی اثبات شود ....