مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسر آزارم میده چکار کنم.

با سلام. ببخشید همسر من تازه به یقین رسیدم که تریاک میکشه. البته چند سال هست که. میکشه. مشکل این هست که پدرش چند ساله معتاد هست. به بهانه سر زدن به پدر و مادرش هر روز از سرکار میره اونجا مصرف می کنه. تو جیبش چند بار تریاک پیدا کردم. ولی خودش انکار میکنه این موضوع خیلی آزارم میده هر روز دیر میاد خونه تا ساعت چند شب منو و. بچه هام. تنهاییم آقا میره خونه.باباش برای مصرف، آخر شب میاد خونه. راستش دیگه. خستم شدم از کاراش از دروغ هاش. من میخوام ازش جدا بشم؟ خودم کارمند هستم خونه و. ماشین به اسم خودم دارم. میتونم با بچه هام برم خونه خودم؟ لطفا راهنمایی کنید. من میتونم بچه هام رو با خودم ببرم و حضانت رو بگیرم. دو تا دختر 12و 4 ساله دارم.

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

باسلام
اگر شروط 12 گانه سند ازدواج توسط شوهرتون امضا شده متونید به اعتیاد وی استناد و طلاق بگیرید و حضانت فرزند انتون رو بگیرید
جهت اطلاعات بیشتر مشاوره تلفنی توصیه میشه

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله هم میتوانید طلاق بگیرید هم حضانت بچه ها را بگیرید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید