مشاوره حقوقی رایگان - ماترک

سلام من در باره شخصی که ماترکش در ایران است ولی خودش سیتیزن امریکا و متاسفانه دیروز فوت نموده وهمانجاهم به خاک سپرده شده است دارم ؟

وراث قانونی این فرد همسر و2فرزند پسر هستند وانهاهم سیتیزن امریکا میباشند
شناسنامه کارت ملی متوفی و وراث ایشون درامریکا است ودسترسی به ان زمان میبرد.وبرای ابطال شناسنامه ودرادامه انجام مراحل گرفتن گواهی حصر وراثت و تقسیم ماترک بین وراث چه کاری میشود انجام داد . ضمن انکه وراث ایشون شدیدا و فوری نیازمند فروش ماترک پدرشان و رسیدن وجه بدستشان هستند.
شرح ماترک ایشون قدر السهم پدری که حدود 52 متر از اپارتمان درحال ساخت است، و2 دانگ از 6دانگ ویلایی در یکی از شهرهای ساحلی مازندران.
متوفی ، درهر دومورد به برادر بزرگترشان وکالت بلا عزل با اختیار خرید و فروش.....داده اند.
من فعلا سوالی ندارم و جنابعالی درصورت تمایل راهنمایی بفرمایید سپاس
ایا با در نظر گرفتن این مطلب که فعلا شناسنامه متوفی ابطال نشده وکیل ایشون میتواند طبق مفاد وکالت نامه ماترک را بفروشد و وجه انرا بفرستد برای همسر و فرزندانش، ضمنا ایشون ازنظر دین فقط مهریه همسر را به او بدهکار است.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا اقامه نمایید و اعلام نمایید که ایشان در خارج از کشور فوت کرده است و درخواست استعلام از وزارت امور خارجه را نمایید تا ... یا باید مدارک فوت ایشان از خارج از کشور ، از طریق وزارت امور خارجه ، برای شما ارسال نمایند
و وکالت نامه با فوت وکیل یا موکل باطل میشود و دیگر انتقال اموال توسط وکیل
امکان ندارد