مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت دیه توسط بیمه

با سلام
اگه کارفرمایی در حادثه ای در ماه حرام که منجر به فوت کارگر شده محکوم به پرداخت 60 درصد دیه برمبنای سال 1400 شده باشه یعنی 60 درصد 640 میلیون تومان ولی بیمه ساختمانی در سال 98 بوده باشه که سقف تعهد دیه 360 میلیون تومان بوده، آیا بیمه هم برای پرداخت دیه، 60 درصد 360 میلیون تومان را پرداخت میکنه و یا 60 درصد 640 میلیون تومان را البته به شرطی که از 360 میلیون تومان بیشتر نشه؟ یعنی 60 درصد سقف تعهد خود را میدهد یا 60 درصد دیه روز بارعایت سقف بیمه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بیمه تا سقف تعهد سال 98 ، را پرداخت خواهد کرد و شما باید برای باقیمانده دیه دادخواست مطالبه باقیمانده دیه به طرفیت کارفرما اقامه نمایید
و ظاهرا افزایش دیه در ماه حرام ، شامل شما نمیشود