مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ساختمانی

باسلام بنده از روی داربست ارتفاع 2متری براثر پیچ خوردن تخته پرت شدم پایین پام درد عجیبی گرفت فکر کردم فشار امده اورژانس نیومد بعداز 3روز پان ورم شدیدی کرد رفتیم بیمارستان . ازطریق سونوگرافی متوجه لخته خون در ترومبوزدر ورید پویلیته آل چپ وراه یابی به جانکش صانفو پوپلیته آل یک سوم دیستال ورید فمورال چپ شدم وچند تا مورد پارگی دیگه تو رگهام .الان مدت 2ماهه پام ورم شدید داره . که پامم زمین نمیتونم بذارم .شرکت بیمه ساختمانی میگه هر هزینه ای کردی بیار پرداخت کنیم. من بااین حال و روز پام 2ماهه افتادم چندماه هم زمان میبره تابتونم راه برم روز به روزم رگهای پام سیاه تر میشن و پام داره رو به کبودی میره ..ایا من باید برم پزشکی قانونی شکایت کنم دادگاه برام تعیین کنه بعد قبول میکنه شرکت بیمه یانه؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله باید پزشک قانونی مقدار دیه را مشخص کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت نمایید و نامه پزشکی قانونی بگیرید تا پزشکی قانونی درصد دیه شما را تعیین نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.