مشاوره حقوقی رایگان - ندادن سند یا فاکتور دوچرخه از مغازه ای که خریدم

سلام وقت بخیر ببخشید من حدود 3یا 4سال پیش دوچرخه ای رو از یک مغازه دوچرخه فروشی خریدم متاسفانه سند یا همون فاکتور که شما میفرمایین رو گم کردم چون قصد فروش دوچرخه رو دارم بدون سند خییلی پایین برمیدارن به همین دلیل به همون مغازه که دوچرخه رو ازش گرفته بودم مراجعه کردم ولی مغازه دار امتناع کرد از دادن سند شاهدم دارم رسید بانکیم میتونم دربیارم که من از اون مغازه خریدم میخاستم ببینم راهش چیه واس گرفتن سند و اینکه ایا کار مغازه دار قانونیه یا داره زور میگه؟؟ممنون بابت پاسخگوییتون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق با مغازه دار است . برای فروش دوچرخه سند صادر نمیشود ولی فاکتور فروش را اگر مایل باشد میتواند برایتان مجددا صادر کند اما بعد از گذشت 4 سال اجباری وجود ندارد