مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و خسته نباشید
من در تاریخ 97/05/08 تصادف کردم و پروندم در تاریخ 97/10/06 از پزشکی قانونی به دادسرا ارسال شده است.
میخواستم بدونم چه مدت زمان طول میکشه که دادگاه من تشکیل بشه و آیا خودم باید باز هم پیگیر باشم؟
در ضمن من در ماه حرام تصادف کردم و میخوام بدونم تاثیری تو مبلغ دیه داره یا خیر؟

پاسخ ها :

جلال الدین صمصامی دهاقانی

جناب آقای جلال الدین صمصامی دهاقانی :

سلام اگر نیاز به طول درمان نباشه و طبق اخرین نظریه پزشکی قانونی میزان دیات یا ارش مشخص شده باشه و تحقیقات هم کامل شده باشه پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال میشه که این زمان حدودا یک الی سه ماه طول میکشه.خیر تاثیری در مبلغ دیه نداره.