مشاوره حقوقی رایگان - دادن دادخواست به عناوین مختلف در یک دادخواست

حکم تخلیه گلخانه را گرفته ام از آنجا که حکم تخلیه زمان بر است آیا میتوانم در این فرصت دادخواست الزام به تعمیرات اساسی. مطالبه اجرت المثل اجاره. الزام به بردن مشتری. و عسر و حرج موجر. و الزام به تسویه حساب با موجر. بیمه تامین اجتماعی و غیره را بنمایم و نیز درخواست مبلغ چک های برگشتی که از بابت اجاره داده بودند. از راهنماییتان متشکرم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اجرای دستور تخلیه اماکنی که بر اساس قانون روابط مؤجر و مستأجر سال 1376 اجاره شده اند معمولاً ظرف یک هفته انجام می پذیرد و اصلاً زمان بر نیست . تعمیرات اساسی بر اساس قانون اجاره و قرارداد های تنظیمی اجاره بر عهده مؤجر می باشد . اجرت المثل ایام تصرف چنانچه در قرارداد اجاره پیش بینی و تعیین شده باشد از تاریخ پس از انقضاء مدت قرارداد اجاره از طریق مرجع قضایی صالح قابل مطالبه است . ما خواسته حقوقی تحت عنوان الزام به آوردن مشتری و عسر و حرج مؤجر نداریم ! و در مورد الزام مستأجر به تسویه حساب اگر منظورتان اجور معوقه است بلی می شود از طریق مرجع قضایی صالح مطالبه نمود و همچنین مطالبه وجه چک بلامحل و سایر مطالبات قانونی و قراردادی و نه خیالی و ابداعی !

پرسشگر :

من از حکم تخلیه صحبت میکنم جناب وکیل از دستور تخلیه میگوید.دیگر اینکه مستاجرین نمیگذارند تعمیرات لازم را انجام دهم و به گلخانه مشتری ببرم و به تسویه حساب هم حاضر نمی شوند و 6 ماه هست اجاره نمیدهند چکهایشون برگشت شده 3 ماه است قراردادشون تمام شده راه حل چیست لطفا راهنمایی فرمایید
.ممنون

یک وکیل

سلام" پرسشگر عزیز ضمن تشکر از زحمات جنابعالی به خاطر طرح سوالات متعدد و متنوع ، به عرض مي رسانم ؛ بطور متوسط اکثریت نسبی همکاران محترم به کار و حرفه خود در ارائه خدمات مشاوره حقوقی واقف هستند و اینجانب هم از این قاعده مستثنی نبوده و نیستم . اینجانب عین عبارت متن صریح قسمت اخیر ماده 3 ق.ر.م.و م مصوب سال 1376 را در پاسخ به سؤال قبل تان نگارش نمودم که اعلام می دارد ؛ تقاضای تخلیه اماکن موضوع اجاره نامه های عادی مشمول ماده 2 قانون ، به دستور مقام قضایی در مرجع صالح قضایی صورت می پذیرد و در عرف ، دستور تخلیه که مترادف حکم تخلیه انگاشته می شود تشریفات کمتری نسبت به صدور حکم دارد و از لحاظ اجرا فرقی بین آن دو نیست . و در خصوص سؤالات مطروحه در متن دوم سؤالتان هم ، پاسخ قانونی آن قبلاً در پاسخ به سؤالات متن اول ارائه شده است و توضیح بیشتر و پاسخ دیگری را نمی طلبد و صرفاً عرض می کنم ؛ هر اختلاف و دعوای حقوقی و یا کیفری تبعات و عوارض و راهکارهای قانونی خودش را دارد و مستلزم طی تشریفات قانونی و صبر و حوصله و شکیبایی فراوان و صرف وقت و هزینه و تحمل مشقات آنست مگر اینکه طرفین اختلاف و دعوا با گفتگو و مذاکرات اصلاحی بر پایه منطق و بر اساس قانون و قرارداد و با پا در میانی بزرگان و ریش سپیدان آشنای دو طرف به اختلاف و غائله خود پایان دهند و قطعاً این روش ، صحیح ، بهتر و کم هزینه تر است .