مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از خانواده

سلام.. من دختر 15 ساله هستم و مادر 5 ماهه فوت کرده.. من نمیخواهم با پدرم زندگی کنم چونکه پدرم با زن های شوهر دار در رابطه است و امکان دارد مال و ملال مادرم را به راحتی به نام انها بکند ولی تا الان پولی که از حساب های مادرم به او میرسید را به حساب منو خواهرم ریخته...من و خواهرم با پدرم قرار گذاشتیم که یک خانه در تهران برای من و خودش فراهم کند اما الان میگوید من نمیتوانم برای تو خانه بگیرم چیکار کنم که حضانت خودم رو از پدرم بگیرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

شما از مدار حضانت خارج شدید منتها تا 18 سال تحت قیومت پدر هستید مگر اینکه حکم رشد خود را به اثبات برسانید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درصورت فوت یکی از والدین ،حضانت فرزند با کسی است که زنده است ونمی توان سلب حضانت نمود