مشاوره حقوقی رایگان - کارگری و کارفرمایی

با سلام شرکتی با مسئولیت محدود به مبلغ 30تومان در حق کارگر محکوم شده طبق آدرس قید شده تو روزنامه رسمی ابلاغیه رفته شرکت جمع شده و استعلامی که از اداره ثبت نمودن شرکت اموالی برای توقیف نداره میتونم درخواست ورشکستگی و انحلال شرکت بزنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر درخواست ورشکستگی شود مدیر تصفیه انتخاب شده تا له امور مالی ان شرکت رسیدگی کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید