مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین در دوران عقد

با سلام
دختری باکره هستم که یک سال و نیمه با نامزدم به مشکل خوردم . از همون اول اختلاف، راضی به طلاق توافقی نشدن. و من مجبور به اجراییه مهریه شدم .
پیش قسط از ترس حکم جلب پرداخت کرده. منم از حق حبسم استفاده کردم و ببخشید اینو میگم هیچ رابطه ای بینمون نبوده . ولی چند باری مسافرت رفتیم و این اقا پسر الان اومدن دادخواست الزام به تمکین دادن. میخواد مدعی بشه من باهاش مسافرت رفتم و عکس و فیلم و چتای بینمون به قاضی نشون بده . اینم بگم خودش چند ماه پیش از دستش در رفت اظهار نامه فرستاد که شما هیچ تمکین عام و خاصی از من نداشتید.
من الان باید چیکار کنم که حق حبسم ساقط نشه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق حبس شما در صورت دوشیزه بودن ساقط نمی شود.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اظهارنامه رسمی ارسالی خود موید دارا بودن حق حبس سرکار می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما باکره هستید حق حبس دارید و ساقط نمیشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با ارجاع به پزشکی قانونی قابل اثبات می باشد ضمنا اظهارنامه موید این امر می باشد حق حبس شما پابرجاست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با توجه به اقرار مذکور در اظهارنامه به نظر نمی‌رسد که به نتیجه برسد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر شما باکره هستید حق حبس دارید و ساقط نمیشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ساقط نمیشود تا زمانی که پرده بکارت شما سالم است و جماع نشده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اگر اثبات بشود که مسافرت رفتید
زوجه حق حبس نخواهد داشت مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دوشیزه هستید اشکالی وجود ندارد میتوانید اعلام کنید که دوشیزه هستید و اظهار نامه که ایشان به شما ارسال کرده است را به دادگاه ارائه نماید و در صورتی که دادگاه لازم می‌داند شما را جهت معاینات پزشکی قانونی ارجاع خواهد داد