مشاوره حقوقی رایگان - ادعای سهم الارث

با سلام. پس از صدور برگه انحصار وراثت و تعیین وراث قانونی، آیا شخص سومی (که جزو وراث نیست و نامش هم در برگه انحصار وراثت ذکر نشده) میتواند ادعای سهم الارث نماید؟؟؟ ایشون مدعی است که متوفی در زمان حیاتش همیشه به صورت زبانی میگفته که دوست دارد تمام اموال متوفی به ایشان (شخص سوم) برسد. شخص سوم در حال حاضر تهدید کرده که دادخواست میدهد و شکایت میکند و برای اثبات ادعایش شاهد می آورد. آیا این ادعا در دادگاه قابل پذیرش است؟ آیا حرفش به جایی میرسد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات است
و هر شخصی که ادعا مینماید باید ادعای خود را اثبات نماید و