مشاوره حقوقی رایگان - طول کشیدن زمان شکایت

سلام
ببخشید اگر از دستمون شکایت بشه و پرونده رو بفرستن کلانتری برای تحقیقات چقد طول میکشه که برای توضیحات احضار کنن؟
از یک ماه بیشتر طول میکشه؟
موضوع شکایت هم خیانت درامانت بوده و شاکی هم هیچ مدرکی مستند بر خیانت درامانت نداشته یعنی در واقعه اصلا خیانتی صورت نگرفته فقط صرفا ادعای ایشون هست

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.