مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه دادیار اجرای احکام در توقیف وکارشناسی وقیمت گذاری وتایین امین یاحافظ دراموال توقیفی

باسلام من بخاطرناتوانی ازپرداخت کامل دیه درحق شاکی درسال 94به زندان رفتم تاسال 96درزندان بودم طی این دوسال که درزندان بودم شاکی بادرخواست توقیف به اجرای احکام ددستوردادیاراموال غیرمنقول من ودوخواهرم که درحصرووراثت بامن شریک بودن غیرقانونی توقیف نموده بدون هیچ گونه درنظرگرفتن مستثنیات دین وکارشناسی وقیمت گذاری اموال حالا بعداز6شش سال درتاریخ 1791400اجرای احکام دستوررفع توقیف صادرنموده این درحالی میباشدکه تمام اموال ماتلف گردیده که شامل منزل مسکونی باوسایل زندگیمون وچندین درخت گردو وزمین های کشاورزی من وخواهرانم که این مدت درتصرف ویدشاکی بودن والان هم زیرکشت شاکی میباشند حالا نه اجرای احکام اشتباه خودش قبول میکنه نه شاکی حاضربه قبول خسارات وارده هستن لطفا راهنمایی کنید من الان بایدچکارکنم وبه کجا شکایت کنم وچه نوع شکایتی تنظیم کنم علیه چه شخص یاشعبه ای ضمنا من ماهیانه درحال پرداخت اقساط دیه میباشم باتشکرازراهنمای وکمک شما سروران

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید