مشاوره حقوقی رایگان - دعوا زن و شوهر

با سلام وقت بخیر
زنی بدون اجازه همسرش قصد سفر به خانه پدر در فاصله 60 کیلومتری می نماید همسر با دلیل اینکه خودش نمیتواند او را در این سفر همراه کنید به او میگوید که صبر کنید تا در فرصت مناسب با هم بروند زن امتناع کرده و بر اینکه میخواهد برود پافشاری می نماید با امتناع مرد درگیری از طرف زن شروع می شود و در این بین زن و مرد با هم درگیری فیزیکی با تحریک فحاشی زن می گردد هر دو هم آسیب جسمی وارد می کنند حال زن شاکی شده و مرد باید چه کند

پاسخ ها :

نبی اله لطفی

نبی اله لطفی :

استان :

سلام
بنظر بنده اگر زن از شوهر تبعیت نکند در واقع از تمکین عام خوداری کرده و در این مورد ناشزه است در خصوص ضرب و جرح نیز با توجه به اینکه زن نافرمانی کرده مقصر است و مرد میتواند شکایت کیفری مطرح کند