مشاوره حقوقی رایگان - احداث بالکن

سلام من یک واحد قدیمی 72 متری در طبقه دوم یک ساختمان 12 واحدی دارم ساختمان شرقی و غربی است پنجره اتاق خواب رو به حیاط خلوت طبقه پایین باز میشه که البته مسقف نیست میخوام یک بلکن برای پنجره اتاق خوابم بزنم که طبعا روی حیاط خلوت باز میشه و مشرف به حیاط همسایه پشتی هم هیت ولی اون ملک متروکه و خالی از سکنه است آیا برای احداث بالکن باید از سایر مالکان و مالکان طبقه اول که حیاط خلوت دارند اجازه بگیرم؟ احداث این بالکن خلاف مقررات است؟ آیا مشمول جریمه شهرداری می شود؟ چون مشرف به کوچه و خیابان نیست و پست ساختمان خواهد بود؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.