مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

بنده از سال 93ماهانه مبلغ 800هزار تومان قرعه کشی خانگی بود میریختم و 4تا 18میلیون بود یعنی باید چهار بار اسم من در میومد و 18میلیون به من پرداخت میکرد و در عرض 7سال یکی از آن 18میلیون در آمد سه تاش در نیومد و بعد 7سال دیدم واقعا دستم خالیه نمیتونم بریزم نریختم و الان هم کل وقت قرعه کشی که بود این ماه تمام شد و از طرف که پولمو می‌خوام میگم قرعه کشی که تمام شده اون مبلغی که من ریختم رو بده میگه ماهانه 800تومن میدم آیا دستم به جایی بند میشه یا نه در ضمن مبلغی که پرداخت میکردم هم نقدی بود هم واریز کارت به کارت چکار باید بکنم طرف میگه هر موقع داشتم خورد خورد میدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قاعده ای که در قرعه کشی های خانگی عموما وجود دارد همین است اما اگر مدارکی دال بر پرداخت وجه از شخص مورد نظر دارید میتوانید دادخواست حقوقی علیه اش طرح نمایید. اگر باز هم مشکلی بود از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید