مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره

سلام و احترام
بنده کارمند دولتی هستم با ماشین شخصی ماموریت اداری رفتم و تصادف کردم راننده و مقصر حادثه خودم بودم. دو سوال دارم
1- مبلغ دیه که پزشکی قانونی بخاطر اسیبی که بهم وارد شده رو تشخیص داده بالاتر از سقف بیمه نامه ماشین هست. آیا باقی مبلغ (خارج از پوشش بیمه) رو میتونم از صندوق خسارت دولت یا از طریق دیگه ای دریافت کنم؟
2- آیا کارفرما در این حادثه موظف به جبران خسارت هست؟ و در همین راستا بحث بیمه مدنی کارفرما نسبت به کارمند قابل پیگیری هست؟؟
سپاس

پاسخ ها :

عبد الخالق ازاد گلستانی

جناب آقای عبد الخالق ازاد گلستانی :

سلام
اولا دیه راننده مقصر صرفا شامل فوت، و نقص عصو است و هر جراحتی را شامل نمیشود
دوما اگر به فرض دیه متعلقه شما بیس از تعهد بیمه باشد، این مبلغ را چون خود مقصر بوده اید از کسی یا جایی نمیتوانید بگیرید
سوما اگر ثابت شود که کارفرما در ماموریت فرستادن شما با اتومبیل شخصی خودتان مرتکب تقصیر شده ممکن است بتوانید از او مطالبه خسارت و دیه به نسبت تقصیر ایشان نمایید ولی این تقصیر باید در دادگاه اثبات سود
موفق باشید