مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

باسلام من برادر شهید شاغل بصورت حجمی شرکتی در شرکت گاز هستم باتوجه به کم کاری و بها ندادن به سهمیه ایثارگران چند ساله در این واحد مشغول بکارم ایا میتوانم با توجه به بی اهمیتی اداره برای امور ایثارگران امیدی به تبدیل وضعیت هست؟ اگر هست از کجا اقدام گردد؟ خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید!

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

بسلام باید ردیف استخدامی از طرف سازمان برنامه ریزی اختصاص یابد تا شما تبدیل وضعیت شوید. در غیر این صورت پی گیری بی فایده است.