مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص مقصر حادثه

سلام
دوروز پیش من با ماشین راهسازی بیل مکانیکی در جاده اصلی از خط کنار در حال حرکت بودم که سواری پژو 405 با بنده از عقب تصادف شدید کرد هم سرعت پژو بالا بوده هم از راست میخواسته سبقت بگیره و با سمت چپ ماشین من برخورد کرده و از بغل به یه اتوبوس از سمت راستش برخورد هم داشته میخواستم بدونم مقصر کیه ایا نداشتن گواهینامه متناسب با نوع خودرو میتواند مقصر صددرصد حادثه شد با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما باید تامین خواسته بزنید واز شورای حل اختلاف از طریق کارشناس دادگستریها حادثه وهمچنین خسارات را مطلع شوید.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

تشخیص مقصر حادثه کار کارشناس تصادفات هست که با توجه به شرایط جاده و نحوه تصادف تعیین خواهد شد.ولی نداشتن گواهینامه تاثیری در توجه تقصیر به راننده ندارد.