مشاوره حقوقی رایگان - یا امکان لغو قرارداد و بازگشت وجه درصورتی ک آموزشگاه به وعده ی خود عمل نکند دارد؟

سلام وقت بخیر.مدتی پیش برای اموزش شنیون ثبتنام کردم و قرار بر آموزش کوتاه مدت بود در طی دو هفته آینده پس از ثبتنام . چرا که آموزشگاه از محل زندگیه من دور بود . ولی بعد از پرداخت هزینه اموزشگاه به وعده های خود عمل نکرد و بعد از هزینه های زیادی ک برای من ب عمل آورد حتی اموزش درست و کافی بهم نداد
من بعد از چند جلسه خواهان لغو درخواستم شدم . اما اون خانوم گفتن ک ثبتنام انجام شده و نمیشه . درصورتی ک فقط اسم کوچیک منو میدونست و حتی یه فرم ساده ک متشکل از اسم و فامیل باشه هم پر نکردم . میخواستم ببینم من میتونم هزینه ی شهریه رو پس بگیرم . و چگونه ؟؟
ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ـدر صورتی که دلیل مدرکی دال بر پرداخت هزینه و عدم اموزش داشته باشید بله میتوانید هزینه خود را با خسارات مطالبه نمایید. اما نیاز ب اثبات موضوع می باشد