مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داوری

با سلام و خسته نباشید خدمت سروران گرامی. ما 5تا برادر هستیم و در یک کارگاه قنادی بصورت شراکتی کار میکردیم ملکیت هم به طور مساوی شریک بودیم اما در اثر زیاده خواهی برادر بزرگترمان یه سری مشکلات به وجود آمد و ما بدهکار شدیم و ایشون سهمشو فروختو رفت برادرمون به عنوان مادر خرج ما بود هر نوع وسیله ای برای کارگاه خریداری میشد فاکتور به نام این آقا ثبت میشد و در اثر این اختلاف مدعی شده وسایل کارگاه برای من است و دادخواست استرداد وسایل رو داده بعد از کشو قوس دادگاه ارجاع داد به داوری و قاضی در همان جلسه مورخ 1395/03/23به داوران ابلاغ کرد و زمان 2 ماه را تعیین کرد ولی داوران چون پسر عموهایمان بودن و نیز از شاهدان برادرمان بودن یک طرفه بعد از 4ماه حکم سنگینی بالغ بر 100میلیون ما را محکوم کردن و چون این رای به ما ابلاغ نشده و مامور ابلاغ از جانب برادرمان نوشته الصاق شده و ما اطلاعی نداشتیم تا اینکه حکم اجراییه صادر شده و مال ما توقیف شده. از شما مقام محترم سوالم این است آیا استناد بر ماده 489 داوری میتوان ابطال کرد ممنون میشوم در این مورد ما را راهنمایی کنید و اگر باطل شد بعدش چیکار کنیم در ضمن بعضی از این فاکتورها جدید صادر شده.. باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
رای داور همانند نظریه کارشناس است ، شما می یایست در فرجه قانونی اقدام میکردید و اعتراض به نظریه میکردید ، دوفرصت را شما از دست دادین
اعتراض به نظز داور
2 - اعتراض به رای دادگاه
با اینحال برای مشاوره کامل تر نیاز به خلاصه پزونده دارم
در صورت دسترسی به پرونده میتوانید با اینحانب تماس بگسرین

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

یک وکیل

مشاوره حضوری توصیه میگردد