مشاوره حقوقی رایگان - تخریب اموال شخصی

خونه مادرم تو روستا هستش توی مناطق شمالی کشوره.
اب بارون پشت خونه جمع میشه و از زیر خونه رد میشه و از جلوی خونه میزنه بیرون
ما میخواستیم اب رو هدایت کنیم به وسیله نحر . ولی لوله فاضلاب همسایه های پشتی که خونشون خیلی فاصله داره مانع میشد . لوله فاضلاب دقیقا از فاصله یک متری خونه رد شده
ما این مسله رو به دهیار روستا خبر دادیم که لوله رو جمع کنن که ما بتونیم اب بارون رو هدایت کنیم .
اما همسایه ها زیر بار نرفتن و حتی به ما فوحش دادن که چرا از اول به ما گفتین که لوله از اینجا رد بشه.
برادر زاده های من هم از کوره در رفتن و لوله رو شکستن.
الان از برادر زاده های من شکایت کردن برای شکستن لوله
میخواستم بدونم به جز جایگزینی لوله جریمه دیگری هم باید بپردازیم ؟
و اینکه میشه مجبورشون کرد که لوله رو جابه جا کنن یا خیر؟
بعد اینکه اگر تعهدی در پاسگاه داده شود ایا مانع از استخدام در شغل های دولتی میشود؟!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ممکن است به جزای نقدی هم محکوم شود ولی سوپیشینه محسوب نمیشود