مشاوره حقوقی رایگان - انتقال دو دانگ از 6 دانگ سند

با سلام در سال 73 آپارتماني را بصورت اشتراكي با برادر خانمم خريداری كرديم كه دو دانگ بنام ايشان و چهار دانگ بنام من است و سند تك برگ مجزا صادر شده است. حالا بدليل نياز مالي برادر خانمم (مالك دو دانگ) تمايل به فروش دارد و من تصميم گرفته ام دو دانگ ايشان را خريداري و در واقع كل 6 دانگ از آن من باشد. در اين مورد روش و مراحل قانوني انتقال ملك مثل روال معمول ساير منازل 6 دانگ است و همه مراحل از ابتدا تا انتها بايد طي شود يا راه ميان بر و ساده تري هم هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبایعه نامه محکم تنظیم نمایید و در دفترخانه سند را انتقال بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حتما بدوا اقدام به تنظیم قرارداد نمایید.