مشاوره حقوقی رایگان - مزایده زمین مشاع

بیست سال پیش دو دانگ از شش دانگ یک زمین را خریدم و تا بحال بنام بنده هست، دو مالک دیگر ( هرکدام دو دنگ) سهم خود را به یک نفر فروختند؛ حالا مالک جدید سهم من را میخواهد بخرد ( سهم من 2 دانگ است به متراژ 70 متر)؛ اما من نمیخواهم سهمم را بفروشم و مایل به نگه داری آن برای آینده هستم؛
حالا مالک 4 دنگ میگوید اگر نفروشی درخواست مزایده میدهم .
در این صورت چه اتفاقی برای سهم من می افتد؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تمام ملک در مزایده به فروش خواهد رفت و سهم شما در صندوق دادگستری واریز خواهد شد البته اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گواهی عدم افراز بگیرید میتواند درخواست فروش مال مشاع بدهد
شما می توانید در مزایده شرکت کنید و تمام ملک را خریداری کنید.