مشاوره حقوقی رایگان - قوانین عودت کالا

با سلام و خسته نباشید بنده در فروشگاه مجازی خویش دچار چالش در مورد عودت کالا شده ام. آیا در منظر قانون عودت کالای فروخته شده پوشاک در محیط اینستاگرام قابل بازگشت بعد از مدت یک ماه هست؟ مشتری بنده بعد از یک ماه کالا را عودت و ما را در عمل انجام شده قرار داده و از بنده بعد از رد شدن شکایت کیفری شکایت حقوقی نموده. متشکرم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اول باید بر اساس قرارداد عمل شود و در صورت عدم وجود قرارداد موارد فسخ اعمال می شود از جمله موارد فسخ عیب و نقص کالا ست. حق فسخ فوری است و از تاریخ اطلاع از عیب می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید