مشاوره حقوقی رایگان - نم از دیوار همسایه

سلام خسته نباشید من حدود ده سال است تواین خونه ای که الان ساکن هستیم خریدیم پشت دیوار راه پله ما حیات همسایه است که دیوار نداشتن ودرپشت دیوار ما یک باغچه کوچک درست کرده اند که 3 عدد درخت ویک گل کاشته اند که الان چند سال است دیوار خانه ما نم داده گچ خراب شده پارسال سرامیک کردیم سرامیک هم تبله کرده وترک خورده چند بار تذکر دادیم ولی گوش نمیدن الان شکایت کردیم کارشناس اومده تعیین خسارت کرده ولی همسایه میگه اعتراض داده میگه کارشناس آشنای شما بوده واز شورای حل اختلاف گفتند یک کارشناس دیگر بیاوریم ومااقدام کردیم همسایه همه چیزرو انکار میکنه ومن کلی عکس وفیلم ازدیوار دارم به نظرشما آیا من می‌توانم خسارت خود را ازاین همسایه دریافت کنم وهمسایه خانواده شهید هستند وهرجا میروند اسم شهید میارن آیا این درسته ازاسم شهیدشون سو استفاده میکنن وکارای خودشونو راه میندازن لطفا راه حل ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر ادله شما مثبت ادعای تان باشد حکم به نفع خود میتوانید بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از تعیین خسارت توسط کارشناس خسارت باید پرداخت بشه