مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت وام

بنده سال 96 یک منزل خریداری نمودم که مبلغ 70 میلیون تومن وام داشت و در قولنامه هم این مبلغ ثبت شده.بعد از خرید خونه به بانک مراجعه کردم که این هفتاد میلیون تومان رو قسط بندی کنیم و بدیم. اما بانک به من گفت که این وام 70 میلون هست و 50 میلیون هم سود مشارکت به اون خورده مجوعا میشه 120 تومن. ( این وام ها رو سازنده گرفته برای ساخت خونه و باید در تاریخی که بانک بهش اعلام میکرده میرفته برای پرداخت و نرفته و بانک هم مبلغ 50 میلیون تومن سود مشارکت به وام اضافه کرده).
بانک به من گفت اگه این مبلغ پرداخت نشه من خونه رو میذارم برای مزایده و پول خودم رو برمیدارم. حالا من هرچقدر دنبال فروشنده که همون سازنده هست دوییدم گفتم بیا این مبلغ رو پرداخت کن زیر بار نرفت. و بعد یه مدت هم برای یه موضوع دیگه ای فروشنده رفت زندان و دیگه پیداش نشد. و من مجبور شدم اون مبلغ رو اون موقع پرداخت کنم تا خونه رو بانک نذاره برای مزایده.
با یکی از وکیل ها مشاوره گرفتیم گفتن شما اگه شکایت کنید قاضی میگه خب پرداخت نمیکردین. و شما یه پولی رو بدون اجازه فروشنده پرداخت کردین و این مشکل خودتونه.
ایا حرف این وکیل درست هست؟ و اگر درست نیست من میتونم این مبلغ 50 میلیون تومن رو به ارزش همون موقع بگیرم از فروشنده؟
کلا اون خونه رو من 220 تومن خریدم و تقریبا یک چهارم این مبلغ (50میلیون تومن)دوباره به این خونه اظافه شد.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر صحیح نمی باشد و شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه به مبلغ .... و خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و دفاع نمایید و ...

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون ناچار به پرداخت بودید میتوانید به دلیل دارا شدن بلاجهت فروشنده از او مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر سلام خیر چنین چیزی صحت نداره می‌توان اقدام کرد شما غریبه هم باشید میتواتید اقساط رد پرداخت کنید
با شماره 09035988259 در واتس اپ با پیام دهید