مشاوره حقوقی رایگان - شبیه به کلاهبرداری

با سلام
بنده حدود به 4 ماهه پیش موتور سیکلتی هوندا 125 فروختم به شخصی از طریق سایت ... بنده معامله کردم قولنامه نوشتم ولی 2 برگ قولنامه دست خود شخص ماند و برگ سبز و کارت موتور ولی بیمه نامه برگه وکالتی که من زده بودم به نامه خودم دستم است و پلاک موتور بنامه بنده است الان هرچه تماس میگیرم که بیاد دفتر خانه یا جواب نمیدهد یا دروغ میگوید به بنده مبلغی هم بدهکار است از چه راهی پیگیر شوم پشیمان هستم و موتور را میخواهم پس بگیرم
ممنون از لطفتون سروران

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به قولنامه امکان پس گرفتن نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما چون مبایعه نامه را ندارید ممکن است مشکل ایجاد بشود
و باید دادخواست الزام به فک پلاک و انتقال سند رسمی را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست فک پلاک بدهید.
اگر طلبی دارید دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازام به فک پلاک و تنظیم سند بدهبد

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام ابتدا از طریق اظهار نامه به خریداربرای تنظیم سند بفرستید درصورتی که حق فسخ دارید می توانید معامله را فسخ کنید یا مطالبه مابقی مبلغ را از دادگاه درخواست کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام امکان پس گرفتن موتور وجود ندارد در رابطه با مطالبه ی وجه با توجه به اینکه قرارداد ندارید، لذا یا باید شاهد ارائه نمایید و یا اینکه با مجموع شواهد و قراین از جمله واریز وجه و امثالهم بتوانید قاضی را قانع کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت بخیر از طریق حقوقی باید وارد کیفری در مورد این پرونده جواب نمیده
اطلاعات کمی در اختیار قرار دارید به شماره 09035988259 در واتس اپ پیام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به فک پلاک و مطالبه وجه مطرح کنید