مشاوره حقوقی رایگان - پلاک برای موتور مزایده ای

سلام 4ماهه یک موتور مزایده ای خریده ام مدل82 هندا125هستش برگه اوراقی داره اما موتور بسیار سالمه میخواستم بدونم آیا پلاک میشه یا نه واگر پلاک میشه چطور باید اقدام کنم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اول موتور مزایده ای توصیه می شود خریداری ننمایید ثانیاً با توجه به قدمت ساخت موتور که بیش از 10 سال می گذرد اصولاً تعویض پلاک نخواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.