مشاوره حقوقی رایگان - آیا تعهدنامه یک طرفه اعتبار دارد؟

بنده مدرک تحصیلی را به یک شرکت اجاره دادم و در مقابل صاحب شرکت تعهدنامه ای به من داد و پایین برگه را امضا و اثر انگشت با تاریخ زدند
متاسفانه بدهی مالیاتی بالا آوردند و نه تلفن پاسخگوهستندو نه حاظر به پرداخت بدهی مالیاتی می باشند
صاحب امضا شرکت در آگهی ها خودشان می باشند
در متن تعهدنامه که فقط خودشان امضا کردند ذکر شده تمامی سود و زیان و بدهی های مالیاتی با مسئولیت خودشان بوده و متعهد به پرداخت آن می باشندو شخص بنده هیچ گونه تعهدی در این خصوص در حال و آینده ندارم و همچنین خسارت تاخیرات ذکر شده است
آیا می توان با یک برگه تعهدنامه که تایپ شده و فقط امضا اثرانگشت خودشان می باشد و تاریخ زدند ایشان را به الزام تعهداجبار نمود؟
و آیا راه فراری دارند؟
آیا امکان این وجود دارد که وکیلی انتخاب نمایند و متن تعهد خودرا باطل کنند؟
اصل تعهدنامه دست من می باشد
راه حل های محکوم نمودن ایشان چیست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بله امکان الزام انها وجود دارد با مشاوره وکیل در راستای احقاق حق خود اقدام نمایید