مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حسابهای جاری

به خاطره به اجرا گذاشته مهریه حساب های جاری ام از طریق اجرائیات ثبت مسدود گردیده با توجه به اینکه یکبار مهریه رو پرداخت کردم و خواهان(همسرم) مجددا تسعیر سکه را روی پرونده داده چگونه حسابهای جاری را رفع انسداد
نمایم.با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا تکلیف مهریه مشخص گردد و سپس درخواست رفع مسدودی حساب را نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پرداخت مهریه را اثبات نمایید ویا ترتیب پرداخت را جهت رفع توقیفی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ابتدا تکلیف مهریه مشخص گردد و سپس درخواست رفع مسدودی حساب را نمایید