مشاوره حقوقی رایگان - سهم حقوق جانباز فرد فوت شده

باسلام.برادرم جانباز10 درصد بودن متاسفانه فوت شدن یک سال بود نامزد کرده بودن ک متاسفانه قبل عروسی فوت شدبا همسرش صیغه دایمی بسته بود.ایا حقوق جانبازی برادرم کنارهمسرش ب پدر ومادرم میرسه یا نه؟پدرو مادرم تحت سرپرسی بردارم بودن و بالای هفتادسال سن دارن.ممنون میشم پاسخ سوالمو بدین.باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسر ایشون در عقد نکاح بودن مستمری را در کنار پدر و مادر شما دریافت میکنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مستمری به زوجه دائمی و پدر و مادر تعلق خواهد گرفت