مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت حین خدمت یا جانبازی

با سلام خدمت کارشناسان محترم، بنده سال 96 درحین دوره آموزشی خدمت سربازی در سپاه از ناحیه پا و ستون فقرات کمر دچار حادثه واسیب شدم و نتیجه کمیسیون 134معلول حین خدمت زدن البته فقط برای پارگی رباط پا بررسی کردن چون پادگان در نوشتن شرح حادثه نقص و کوتاهی کرده و فقط یک عضو پا نوشته. حالا میخوام شکایت کنم سوالم اینه که :1_ باید به کجا شکایت کنم دادسرای عمومی یا دیوان عالی و یا دیوان عالی؟؟ 2_ در چه صورتی کمیسیون رای به جانبازی میدهد؟؟ 3_ بعد از رای کمیسیون 134سپاه درصورت اعتراضهای بعد توسط کمیسیون 135میباشد یا بدوی و یا عالی؟
و اینکه پیشنهاد شما چی هست که زودتر به حق و نتیجه مطلوب برسم؟؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، در حین آموزش بوده باید به دادسرای نظام شکایت کنی. وبه شما غرامت خواهند داد و مشمول جانبازی نخواهی شد.