مشاوره حقوقی رایگان - چگونه به رای کمیسیون عالی سپاه اعتراض کنم؟

با سلام بنده متولد سال 1347 هستم و دارای 7 ماه سابقه رزمنده داوطلبانه بسیجی می باشم در اولین مرتبه اعزام به جبهه 14 سال داشتم با توجه به شرایط سخت جنگی و صحنه های شهادت وزخمی شدن رزمندگان در آن زمان وپس از جنگ دچار مشکلات روحی روانی و اختلالات اعصاب و روان از جمله اضطراب و دلهره و ترس فراگیر که در زندگی روزمره و خانوادگی تاثیرات منفی زیادی داشته ، با توجه به موضوع احراز جانبازی برای رزمندگان فاقد مدارک بالینی ، موضوع ماده 87 قانون برنامه ششم توسعه برای احراز ودرصد جانبازی اعصاب و روان به کمیسیون بدوی پزشکی سپاه ناحیه استان معرفی شدم وتوسط متخصص روانپزشک سپاه و یک روانشناس (کارشناسی ارشد) که هر دو جزو پزشکان معتمد سپاه بودن، پس از معاینه و ازمونهای تخصصی روانشناسی با تشخیص ptsd(سندرم بیمارهای روحی روانی یا جسمی پس از ضربه یا تروما) به کمیسیون عالی سپاه تهران معرفی و توسط متخصص روانپزشکی نیز بیماری تائید شد ولی متاسفانه توسط کمیسیون عالی سپاه تائید نشد و در این در حالی است که من سالیان سال از این بیماری رنج می برم و در زندگی شخصی واجتماعی تاثیر زیادی گذاشته است البته در طی این سالها تحت نظر روانپزشک و روانشناس های مختلف نیز بوده ام لطفا اینجانب را در خصوص نحوه اعتراض به رای کمیسیون عالی راهنمائی نمائید با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی می‌باشد